Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Okna do dřevostavby

Dobrý den, stavím svépomocí dřevostavbu - systém omítka, fasádní polystyren, dřevoštěpková deska OSB, nosná konstrukce z dřevěných hranolů, tepelná izolace 120 mm, parotěsná fólie, sádrokarton. Nyní jsem ve fázi objednání oken. Na internetu jsem si přečetl nabídky několika firem, jejich systémů, profilů, je jich tolik, že se nemůžu rozhodnout a v tomto směru se ani nějak nevyznám.Deceuninck, Rehau, LD systém, Veka atd. atd. ??? CHtěl bych požádat o rady a názory ohledně vybrání plastových oken do shora popsaného systému RD. Děkuji.

Předmět Autor Datum
dal bych do drevostavby prece jen drevene-klasika
sef 14.01.2009 19:25
sef
To se obávám té údržby atd. s dřevěnýma okny, taky jsem to zvažoval, ale nakonec pro jsem se rozhodl…
Magi 14.01.2009 19:42
Magi
Není to žádný problém, jde čistě o věc názoru. Jen si nechte specifikovat kvalitu skla, abyste nebyl…
kejki3 15.01.2009 00:07
kejki3
Díky za názor poslední
Magi 15.01.2009 17:50
Magi

To se obávám té údržby atd. s dřevěnýma okny, taky jsem to zvažoval, ale nakonec pro jsem se rozhodl pro plastová, a to i z důvodu, že mi je jasné, že budu mít na baráku hodně práce, na zahradě taky, hodně si toho dělám sám, dům nebudu obdkládat dřevěnýma palubkama, tak by plastová snad neměly vadit.Co jsem se koukal, tak taky lidi volí do montovaných d. plastová. ALe rád si nechám poradit.

Není to žádný problém, jde čistě o věc názoru. Jen si nechte specifikovat kvalitu skla, abyste nebyl překvapen, že na něm kondenzuje voda. V dřevostavbě by to byl problém. Potřebujete lepší.
Koneckonců, běžná plastová stojí polovinu Eurooken, tak můžete za něco připlatit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru