Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zvládáte bílý sajrajt? Vaše nástroje, taktiky a strategie boje ...

Bílé svinstvo hnusné, studené klouzací nenávidím. Volím tu stranu, co zakáže sněžit a povolí jen ve vybraných rezervacích, kde se budou prohánět šílenci na těch fošnách na nohou.

V neděli jsem přijel večer přes Hradec Králové, tam ani noha, co by odklízela nebo solila. Město zasypané sajrajtem snad až po střechy. Pak jsem se ploužil po zledovatělé D11 na Prahu. Jedu jak potento, dement mě předjíždí, najednou oblaka sněhu, nic nevidím, snažím se na klouzačce zastavit, prd platné. Když se to trochu přede mnou uklidnilo, tak ten dement se točil jak čamrda pár metrů přede mnou.
Po třech hodinách dojedu domů, odházím ten bílej hnus od garáže abych se tam vůbec dostal. Ráno projel blbec s traktorem a pluhem a mohl jsem odhazovat znova. Soused za rohem, kam mu to neodhodili, se smíchy mohl potrhat. Obzvlášť když přišel blíž a slyšel moje sebepovzbuzování příšerně sprostejma slovama. Celé pondělí se to sypalo u Prahy jak na Sibíři. Přijedu domů a to hovado s pluhem mi to zase naházelo ke garáži. Protože toho lumpa znám, okamžitě jsem mu zavolal a jestli to do pěti minut nezmizí, tak mu odpojím Internet. Přijel, chechtal se jak magor, dvakrát projel pluhem a vyčistil a na můj návrh odsunul haldu tři metry vysokou k sousedovi před garáž.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny