Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podlaha z osb desek

Pomooooc:-)
Chystám se zrekonstruovat starou podlahu v pokoji. Jsou položené trámy, volné místo vysypané štěrkem, přibité desky, kt. teď vržou. Můj plán: přišroubovat napevno desky, vrstva mirelonu 3mm, osb desky 15mm, nalakovat. Je tento postup ok, máte s tím někdo zkušenost nebo jiný nápad?, děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
barak ;-)
Rce 17.08.2008 22:13
Rce
no ten postup je ok jen dneska už se asi používá jiná folie , a já osobně bych usadil hranole níž a… nový
Mira czz 18.08.2008 07:12
Mira czz
Ta folie byla spíš pro dobrý pocit, tam je nádherné sucho. Akorát původní podlahu sežrali tesaříci a… poslední
Rce 18.08.2008 12:21
Rce

no ten postup je ok jen dneska už se asi používá jiná folie , a já osobně bych usadil hranole níž a ně ně položil folii, pak řošt 4*5 cm (po pul metru, podle toho obrázku jsou dřeva dost daleko od sebe a měl bych obavy aby OSB nechodilo, smozřejmě taky záleží na síle OSB), mezi ně 5 cm izolace a teprve OSB desku

Ta folie byla spíš pro dobrý pocit, tam je nádherné sucho. Akorát původní podlahu sežrali tesaříci a červotoči, to víš, někdy před válkou někde nakradli prkna a neošetřili to ničím. Kdyby to zas vydrželo tak dlouho, ó jé. Trámy jsou na šířku desky, asi 50 cm (desky 2x0,5m). Je tam násyp cca 0.5 metru škváry a sajrajtu ze stavby, dosypali jsme to oblázkama co mi zbyly z něčeho jiného. Ani se to nehne a nemyslím, že by mělo kudy mizet teplo. Hlavní bylo, že jedna cimra byla hotová za jeden den - dělaly se tři.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru