Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Posuvné dveře na skříni

Dobrý den, mám problém se šoupačkami. Truhlář mi dělal šoupačky na skříň do předsíně. Prostřední dveře, na kterých je nalepeno zrcadlo se mi asi po půl roce prohnuli směrem od skříně. Netuším jak je to možné a jestli to nějak půjde opravit. Už jsem je zatěžkával a vyrovnával a poté jsem do vyfrézovaných drážek po okraji připevnil jekl 10x10 mm. Je to teď lepší, ale prohnuté jsou stále. Dveře mají rozměr 650x2400 mm a zrcadlo je nalepeno na laminované DTD. V místnosti je sucho. Předem děkuji za odpovědi.

Předmět Autor Datum
Určitě bych uplatnil záruku. Ale v momentě kdy už jste prováděl úpravy.. nevim nevim..
sHpy00n 24.07.2008 09:56
sHpy00n
mam podobny problem, prostredni kridlo mam taky zrcadlo az po strop, kridlo ma celkem dost robustni… poslední
PP 15.08.2008 03:03
PP

mam podobny problem, prostredni kridlo mam taky zrcadlo az po strop, kridlo ma celkem dost robustni hlinikovy ram ze vsech stran (polska fa Laguna, typ Rama), kolecka dole.
zrcadlo je v romto ramu navic celou plochou jeste fixovano na surove drevotriskove desce (tl 12mm jestli se neletu, aby se vlezl i se zrcadlem do toho ramu pro 18mm desku). a skutecne - kdyz je velku extremne VLHKO anebo se v te mistnosti rozlozi na susak mokre vyprane pradlo tak se dost prohnou smerem ven az se dotykaji sousednich kridel, kdyz se vlhkost vrati k normalu, anebo v pripade suseni vyvetra, tak se to samo spravi.
zakazal jsem v te mistnosti susit pradlo a otevirat okno kdyz je venku most vlhko a je to ok. tim chci rict ze si myslim ze to urcite bude vlhkem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru