Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rybicky, moly - jak se jich trvale zbavit

Tak jsem nasel dalsi problemek v mem bytecku. Mam tam :-*kamarady takovy ten hmyz ci co to je, prej se tomu rika rybicky. Fakt je, ze to ma rado vodu. Videl jsem to kapku vody chlastat, ale jinak to beha i po stenach. :-*Mozna nejaka inovovana verze. :x:Potrebuju to znicit.:x: Pokud mozno trvale a pri zachovani bytu::). Uz jsem jednu nachytal i na kuchynske lince. Jsem cistotny, umyvat savem atd. ale bohuzel jsou mista, kde se nedostanu snadno a odtud se asi stale znovu a znovu berou? Nevite nekdo co s tim? To same s moly.. ty jdou zase asi z ulice, nebot, zda se mi, mesto docela setri na sekani travy? Pomuze, jak mi poradila jedna divcina poridit si muskatovy kvet do kvetinace ? Pripadne projit se po okoli s motorovkou a kosou?::) Diky za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý večer,zkuste toto: index.php ,mám prověřeno ve svém chovatelském zařízení proti různým příšerk…
Lubomír 14.07.2008 00:58
Lubomír
diky za odpoved, verim, ze muze fungovat, ale todle neeee... uz ten nazev... biokill :-*:x: ..ja puj…
pat bez mata 14.07.2008 18:22
pat bez mata
Já tento přípravek používám ještě od té doby, co na něm byla nálepka - "pro použití v potravinářském… nový
Kuree 16.10.2011 22:30
Kuree
Rybičky, autíčka, muňky... To chce jinou poradnu.
Remca 14.07.2008 01:04
Remca
Díky za upozornění. Můžeš poradit kam chodíš s muňkama ty?:-D nový
Henessy 16.10.2011 22:50
Henessy
Blbouni.. :-D:-D poslední
sHpy00n 16.10.2011 22:55
sHpy00n

Dobrý večer,zkuste toto: index.php ,mám prověřeno ve svém chovatelském zařízení proti různým příšerkám ,včetně komárů a much,zvířatům krom koček to nevadí,stříkám přímo do budek papouškům na mláďata bez úhony již několik let.Má opravdu dlouhodobý účinek jak uvádějí:puff:

Já tento přípravek používám ještě od té doby, co na něm byla nálepka - "pro použití v potravinářském průmyslu". Stříkám psa, šatnu WC - popřípadě i jiné části bytu.Není cítit a načas přijdete i o pavouky. Bydlíte sami , bez hmyzu. Nedám na něj dopustit, i když jsem je v roce 92 kupovala 1l za 90Kč u veterináře:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru