Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vysavac s naklepavaci hlavou.

Pridam svoj postreh na VK 140, zena dotiahla pred par dnami domov dealera lebo jej v telefone slubili nejaku filtracnu konvicu zadarmo(ktoru vo finale nikto doma nepouziva).
Pred par rokmi som sa u rodicov tiez nahodou zucastnil prezentacie Rainbow (co je to iste len zalozene na vode), takze som ocakaval podobne masirovanie mozgov. A nemylil som sa. Najprv trosku teorie, potom povysavajte si a potom povysavam ja (nenapadne vysal aj kusok mimo;o)), potom ukazka vytahovania bordelu z matracu (tam spravil chybu, ze sa ma snazil presvedcit, ze moja odumreta koza prejde cez deku a plachtu, comu neverim tak mikroskopicke ciastocky su to zase neni), ktory nasledne nato podpalil na lyzicke, aby tomu dodal efekt, ze to navyse aj smrdi. Potialto sa prezentacia v podstate zhodovala s Rainbow.
Ale cim ma uplne dostal bol zavercny marketing....najprv cena 2200 Eur, nechal ma chvilku nech sa preberiem zo soku a hned zacal, toto by ste nemusli mat, staci vam zaklad, nasa firma je podporovana "europskym vysavacovym fondom", proste nejakym fondom (bolo tam slovo europsky), a preto sme dotovani a mozeme vam dat okamzite zlavu na 900 Eur, aleco pomyslel som si, takze ma ohuri nejakym vymyslenym fondom a hned da 60% dole? Cakal som co bude dalej, takze ked som naznacil solventnost tym, ze mam 2 firmy okamzite sa chytil a zacal ponukat splatkovy kalendar a moznost OKAMZITEHO pouzivania tohoto zazraku, samozrejme s navysenim. Rocnu percentualnu mieru nakladov, ktoru musi kazdy predajca pri predaji na splatky s navysenim uvadzat mi vsak povedat nevedel, mojej prekvapenej zene som vysvetlil, ze uz nie sme na 900 Eurach, ale niekde na 1400 (ona mu na to skocila). Ked som sa ho spytal, ze preco navysuju cenu, ked su predajcovia co davaju na splatky za tu istu cenu ako v hotovosti tak uz len habkal, ze to je finta a ze to nikto tak nerobi. Nechcel som robit problemy, bol piatok, bol vecer a on sa chudak velmi potil v tom saku u nas, ale ako strojarovi mi nedalo a zacal som rypat, ze preco je to take drahe. Vysvetlenie, ze ide o Mercedes medzi vysavacmi mi nestacilo, navyse je dost odveci, auto vas reprezentuje, a preto sa znacku plati, kdezto vysavac je vacsinu casu v skrini. Pokusil sa z toho dostat tym, ze su tam rotacne stetinky a ze to zaroven vibruje, ked som argumentoval, ze to si predsa moze zariadit kazdy vyrobca vysavacov tak to zabil tym, ze to by straaasne zdvihlo cenu vysavaca a to ma dost pobavilo, pretoze medzi strojarskymi a plastarskymi firmami mam kopec spoluziakov a urcty prehlad o vyrobe. Ked videl, ze to nezabralo pokusil sa to zachranit motorom, co sa nekazi, nasledne na to som diskusiu ukoncil, uz mi ho bolo fakt luto. Pokusil sa ma este citovo vydierat, ci necham zenu robit zbytocnu robotu-vysavat nasim vysavacom a ked som nereagoval zbalil si kram a odisiel.
Nevravim, ze ten vysavac je smejd, ale jeho vyrobne naklady tvoria zlomok predajnej ceny a pridanu hodnotu okrem osobneho predvedenia vo vasom byte nevidim ziadnu. Navyse dealeri takticky mlcia o cene nahradnych dielov (snura, sacky, filtre...atd), na ktorych pekne ryzuju na vas dalej. To u mna nie je obchod to je okradanie zakaznika.
Inak ak by ste si chceli vychutnat dealera odporucam nasledovne veci.
- fintu, ze vysava po vas to iste miesto doplnte fintou, ze vysava sam po sebe, ale dopredu ho na to neupozrnite, proste prejdite jedno meisto vasim a jedno miesto ich vysavacom a nasledne to zopakujte uz len z ich. Vysledok bude totozny.
- fintu s vysavanim matraca nech zopakuje po chvilke na tom istom mieste, verim, ze z neho vysaje rovnaky bordel, ako niekto povedal vyssie prasit sa bude vzdy a sterilna cistota vlastne ani nenexistuje
- vsetky informacie sa daju googlit, ako rozpraval ja som sedel za notebookom a medzitym si cital o tom ich slavnom vyrobku diskusie, budete mat moznost sa pytat z fleku
- urcite by som sa pytal na prevadzkove nalady, cize spotreba sackov, opotrebenie filtrov, preco nie je vysavac dozivotna zaruka ked je to taky zazrak a pod
- ak by vas tiez ohuroval takym nejakym fondom co ich dotuje nech vam o nom povie viacej a hlavne preco to ten fond robi a odkial je financovany
- dobre aj pytat sa co je na tom ich vyrobku take drahe, ak vas odbije tym, ze ta rotujuco-vibracna hlavica tak sa tym nenechajte odbit, je to len kus plastu so stetinkami napojene na vibrator, nemusi byt clovek ani strojar a bude vediet, ze toto ma vyrobnu cenu mozno 30 Eur. Argument, ze je tam super motor vyvijane na mesiaci neobstoji, ak je taky uzasny preco nan nie je dozivotna zaruka a pod.

Inak odhadol som celkove vyrobne naklady toho pristroja na 100-150 Eur a aj to za predpokladu, ze ten motor je naozaj nieco specialne, takze cena 2200 (alebo 900 po zlave) je z mojho pohladu neobhajitelna.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny