Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem el. vedení

Dobrý den,

Mám problém s el. vedením, vedoucím přes můj pozemek vedený jako stavební parcela ale dokud nepřemístím stávající sloupy je pozemek nepoužitelný. Považoval jsem za dobrou zprávu že energetik poslala sousedovi jež zažádal o přípojku, kladné vyjádření s tím že na své náklady stávající sít posílí. byl jsem se tedy zeptat jak mám postupovat aby se při posilování stávající sítě, sloupy posunuly zhruba o 5-6 metrů a bylo mi zděleno že jsou to 2 neslučitelné akce. V praxy by to tedy znamenalo, že energetika by vyměnila vodiče, vyměnila sloupy a za týden by přijeli titéž pracovníci a vše co udělali, by opět rozebrali a přemístili o zmíněných 6 metrů výše tentokrát na mé náklady. Je tato organizace a tento stát opravdu tak "debilní" a vyžaduje placení dvou zbytečných akcí místo jedné?
Mám já nějakou šanci? Samozřejmě že natáhli dráty přímo přes střed parcely takže je pozemek nepouitelný, neexistuje ani žádná smlouva nebo věcné břemeno. Začínám mít pocit, že komunismus taddy vládne dál jen v bledě modrém.

zhruba tato situace

www.nahraj.cz/download/120775879407/16865
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
e.on ?? ...neuveritelnej moloch. uz za bolsanu jeste pod jinym nazvem byli samostatnym statem ve sta… poslední
sHpy00n 15.04.2008 11:12
sHpy00n

e.on ?? ...neuveritelnej moloch. uz za bolsanu jeste pod jinym nazvem byli samostatnym statem ve state a obavam se, ze dnes jsou jeste horsi a neuveritelnejsi...

chces stavet a nemas elektiku? no tak zaplat kompletni pripojku se vsim servisem. jo tam je jeste dalsich 9 parcel? aha.. no tak to rovnou polozime vedeni dimenzovane pro vsech 10.. coze to? ze je tam v dosahu jenom VN? ale to musi byt jeste trafostanice, to je prece jasny, ze.
kdo bude platit?? pff... hloupa otazka.. no prece ty, kdyz ses prvni...

to uz se dnes i s telefonakama dohodneme lepe..
BLINK

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru