Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem odlepené zpětné zrcátko

poraďte mi prosím někdo čím spolehlivě přilepit zpět na sklo odtržené zpětné zrcátko v autě.A druhý dotaz-odřel jsem si přední sklo při otírání zamlžení kšiltovkou a nevšiml si ,že má na dýnku nýt.Atím jsem si udělal právě škrábance-jde to něčím vybrousit ? ?.Samozřejmě,že je to přesně proti očím.Díky za tipy jak na to

Předmět Autor Datum
Na přilepení zrcátka prodávají v různých auto-moto doplňcích speciální lepidlo. Dokonce i drží. Zákl…
Rce 08.04.2008 01:44
Rce
Na zrcátko lepidlo, třeba něco odtud:http://www.aaa-autolaky.cz/eshop.php3?pouziti=Lepid la&search=%…
Kachlík 08.04.2008 07:00
Kachlík
Dobrý den,možnost je taková,prodává se speciální oboustranný samolepící obdelníček přímo na lepení z…
Lubomír 08.04.2008 09:47
Lubomír
Poškrábané sklo asi ne dáte za lacino do kupy,když jsem koupil auto,tak jsem zjistil ,že je malinko…
Lubomír 08.04.2008 09:53
Lubomír
Žádné lepidla!!! Na slunci dochází k pnutí a může sklo dokonce prasknoput. Zajít do servisu Ford, Za…
Henessy 08.04.2008 18:58
Henessy
Zrcátko přilepíš silikonem na akvária. Drží to skvěle. Stačí odmastit, namazat silikonem, připlácnou…
Cat 17.04.2008 22:05
Cat
Ty máš na čepici diamantové nebo aspoň korundové nýty?
Moas 17.04.2008 22:20
Moas
potvrzuji silikon na akvaria. urval jsem to v zime, prilepil silikonem a do ted (cca 2 roky) zadna p…
jofa1 29.04.2008 15:21
jofa1
I měkčí látka může poškrábat tvrdší, ta měkčí ale ubývá více. Diamanty se brousí korundem, korundový… poslední
marekdrtic 29.04.2008 18:14
marekdrtic

Na přilepení zrcátka prodávají v různých auto-moto doplňcích speciální lepidlo. Dokonce i drží. Základem úspěchu, je důkladně odstranit zbytky starého lepidla a dobře odmastit.
Zdápané sklo, otázkou je, jak moc. Autosklenáři mívají jakýsi průhledný tmel na drobná poranění skla od šutrů. Zkusit to konzultovat v autozasklívárně.

Dobrý den,možnost je taková,prodává se speciální oboustranný samolepící obdelníček přímo na lepení zrcátek,nebo přilepit lepidlem na autoskla,ale toto lepidlo když načnete,tak stejně již nevydrží,prostě za pár dní ztvrdne.Navštivte firmu ,která to lepí,ať Vám máznou na zzcátko,stačíte dojet domů a nalepit,potom něčím zapřít,schne to asi jeden den.Řešil jsem to takto nedavno,zrcátko jsem urazil hlavou,když jsem lezl do auta druhými dveřmi,ty u řidiče jsem měl zamrzlé.Ten obdelníček jsem pro jistotu koupil taky,cena čtyřicet korun.Hlavně obě lepené strany důkladně odmastěte,použil jsem technický benzín.

Poškrábané sklo asi ne dáte za lacino do kupy,když jsem koupil auto,tak jsem zjistil ,že je malinko poškrábané sklo od stěrače dole,ne ve výhledu,původní majitel byl prasátko a neměnil včas gumičky.Navštívil jsem jednu nejmenovanou firmu v Kolíně a tam mě řekli,že toto se zabrušuje nějakou diamantovou pastou,ale zaleštění by bylo dražší než nové sklo.Záleží však na ceně Vašeho skla,moje stojí 2600kč.

Žádné lepidla!!! Na slunci dochází k pnutí a může sklo dokonce prasknoput. Zajít do servisu Ford, Za 30 Kč koupit štvereček oboustranné lepísí pásky na zrcátko a přilepit. Běžná oboustranná nemá šanci. Skus se poradit v autoskle. Praskliny zcelují, je to ale nákladné. V případě, že máš připojištěné sklo za 500,- ročně počkej, ža ti ho někdo rozbije a pak budeš mít nové.:-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru