Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prostorový termostat

Já mám úplně novej byt, takže topení předělávat určitě nebudu :-)
O novém termostatu budu uvažovat do budoucna, až uvidím, jaký budou platby za plyn. Jak jsem psal - největší úspory vidím v termohlavicích, aby se mi nepřetápěla ložnice a dětský pokoj.
Já můžu programovat topení akorát po celých hodinách. Vstávám před pátou, tudíž si to nastavím od 4:00 do 5:00 a pak zase na večer to pustím v 18:00 a já přicházím v 18:30. Odhaduji, že na vytopení bytu (hlavně obýváku) po chladné noci je potřeba asi půl hodiny.

Ještě k tomu PT30 - ty 4 nastavitelné programy - jsou snadno nastavitelné? V tom AURATONu, co mám, musím program měnit vždy vyjetím až k poslednímu a zase to odklepat do požadovaného od nuly (programů je tam 20). Vzhledem k tomu, že pracuju 4 dny a pak jsem 4 dny doma, se mi pracovní cyklus vůči klasickému týdnu pořád po jednom posouvá (8denní cyklus vs. 7denní týden) a termostat umožňuje nastavení různých programů pro každý den v týdnu, tak musím každý týden chodit přeštelovat programy na jednotlivé dny a je to takový krkolomný. Osobně potřebuji minimálně 4 uživatelem vytvořené programy, idálně 5 programů. V tom mi ten AURATON zase vyhovuje, že svých programů můžu mít 10.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny