Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
doporucuji SILICHROM ex. kdysi davno jsem ho s velkym uspechem pouzival na lesteni hodne hodne zasly…
sHpy00n 16.03.2008 19:16
sHpy00n
Hmm, diky - jeste najit v Praze slusnou drogerii:!::-/
Redmarx N 16.03.2008 19:28
Redmarx N
Hojnou zásobu Silichromu jsem zakoupil nedávno v OBI ve Štěrboholích.
Rce 17.03.2008 01:14
Rce
Zkusim se mrknout v Bauhausu, OBI pro me neexistuje - od ty doby co me vyhodili z kramu jsem tam nep…
Redmarx N 17.03.2008 06:56
Redmarx N
od ty doby co me vyhodili z kramu ::) Svěř se, třeba tam pak nepáchneme taky a trest pro ně bude úč…
Rce 17.03.2008 13:31
Rce
No proste jsem zvyklej chodit s batuzkem na zadech, no a obcas prijdu do obchodu a chtej po me, abyc…
Redmarx N 18.03.2008 00:48
Redmarx N
My tam taky nejdeme, už jsem to psal jinde, ale tady je sbírka :-). Doporučili nám jet s rozbitou m…
marekdrtic 27.03.2008 16:50
marekdrtic
Ja chodim hlavne do Bauhausu. Ted jsem byl v Hornbachu a moc se mi tam nelibilo, nevim, prislo mi,… poslední
Redmarx N 27.03.2008 22:16
Redmarx N

doporucuji SILICHROM ex. kdysi davno jsem ho s velkym uspechem pouzival na lesteni hodne hodne zaslych kovovych predmetu. byla to velmi jemna brusna pasta s nejakym silikonovym lestidlem a vysledky byly vice nez uspokojive, spise vytecne. je to jiz opravdu hodne davno, ale k dostani je v kazde slusne drogerii stale.
CINK

No proste jsem zvyklej chodit s batuzkem na zadech, no a obcas prijdu do obchodu a chtej po me, abych si batuzek (pro me neco jako kabelka - malej na osobni veci, zadnej Tatran :-D) odlozil do vyhrazeneho boxu.
Rikam jim, ze pokud nechtej, abych u nich utratil sve penize, tak ze odejdu, jinak ze si batuzek ponecham u sebe. Dokonce rikam, ze jsem ochoten jim pri odchodu batuzek ukazat, protoze nejsem zadnej zlodej.
No ne vsude to chapou, navic mam podle zakona pravdu ja a oni me nemaji co omezovat. Dale to resim emailem na infolinku nebo pokud je, tak nejakeho reditele apod. Zatim vsude byla bud omluva od prodavace na miste nebo omluva emailem a kdyz jsem sel nakupovat po druhe, nikdo po me batuzek sundavat nechtel.
Pouze ve dvou obchodech me slusne (Gigasport) nebo hulvacky (Obi - jdi treba do ...) vyprovodili a na nasledny email nereagovali, takze do tehlech dvou kramu nechodim.

My tam taky nejdeme, už jsem to psal jinde, ale tady je sbírka :-).

Doporučili nám jet s rozbitou motorovkou (olejové čerpadlo a prasklý silent blok) do autorizovaného servisu. Prošla reklamační doba a my jsme měli nárok na peníze. V OBI nám řekli, ať požadujeme peníze od nich. Po 2 hodinách(asi milion krát nosit pilu z OBI do servisu) se nad námi hodní páni ze servisu slitovali a napsali, ať OBI vrátí peníze, i když nemuseli psát nic. V OBI řekli, ať zase jdeme tam pro peníze, to říkal jistý arogantní pán z oddělení Nářadí nebo nějak tak. Nakonec 2 pracovnice z reklamačního uznali chybu a pána přemluvili, aby vrátil peníze. Následně se zmraženým obličejem odešel i s pilou, pěkně jsme poděkovali dvěma pracovnicím z reklamačního, shrábli peníze a po 3 hodinách vypadli z ***(už se mi ten obchod hnusí). Ať žije BauMax a Interspar, tam všude ochotní pracovníci s chutí pomoci.

Ja chodim hlavne do Bauhausu.

Ted jsem byl v Hornbachu a moc se mi tam nelibilo, nevim, prislo mi, ze tam maj vsechno a pritom nic - myslim, ze to maji tak divne usporadany.

V Baumaxu jsou asi fakt nejkvalitnejsi prodavaci, ktery poradej, ale na druhou stranu Baumax je z vyse uvedenych obchodu nejhorsi co se tyka vyberu zbozi.

Kazdopadne obchodu tohoto druhu je nastesti dost a krome OBI nikde nedelaji problemy, do Bauhausu muze pejskar i se svym psikem, pokud ho ma na voditku a pes nezlobi, coz me prijde super.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru