Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lepení kamenů na osb desku

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jestli bude lepidlo na dlaždice dobře držet na osb desce. Chtěl bych nanést vrstvu lepidla na osb desku a poté do ni lehce vtlačit břidlici. Nemám ale zkušenosti k tomu potřebné a tak nevím jestli bude lepidlo dobře držet. Jinak bych musel lepit kameny neoprenovým lepidlem a poté vyspárovat. Raději bych ale první variantu.

Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
jak spravne predeslal leo, kvalitni penetrace a flexi lepidlo jsou nutnosti. mam osobni zkusenost z…
sHpy00n 13.03.2008 21:30
sHpy00n
Díky za radu. Napadlo mě ještě našroubovat do desky vruty. Mezi ně natáhnout drát a poté nanést lepi… poslední
Honza Z. 14.03.2008 21:28
Honza Z.

jak spravne predeslal leo, kvalitni penetrace a flexi lepidlo jsou nutnosti. mam osobni zkusenost z aplikace dlazby na starou vybrousenou drevenou podlahu. sice mi to rvalo srdce, ale kdyz si zakaznik pral... :.(

ted je to cca 2,5 roku v provozu a bez jedine reklamace i kdyz podlaha jeste pred zadlazdenim pri zatizeni vykazovala lehky pruhyb. na celou technologii jsme pouzili systemove produkty stavebni chemie SCHÖNOX.

vybrousena prkna se napenetrovala penetracnim naterem SCHÖNOX SHP. po vytvrdnuti jsme vyrovnali nerovnosti samonivelacni armovanou sterkou SCHÖN OX AP-FASER. a nakonec dlazba do lepidla SCHÖNOX SFK. takovahle atrakce se provadela jen kvuli tomu pruhybu. jinak jejich technik neochvejne prohlasil ze nebyt pruhybu, neobaval by se pri rovnejsim podkladu prime pokladky do lepidla SCHÖNOX SK.
CINK

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru