Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Jak zlikvidovat strom

Problem ma jedna znama, ktera bydli v prizemi 6. patroveho domu a kdysi si tam zasadili za dum stromecky. Stromecky ale vyrostli a protoze jsou myslim na docela idealnim miste vlhko a teplo, tak se chytli vsechny.
Takze znama ma pred oknama asi tak 5 metru pet poradnych smrku. No ona by chtela, aby ji slo do bytu aspon trosku slunicka, tak chtela abych ji koupil nejakej jed, ze to nalije na dva stromy, aby to proridlo.
No ja nejsem zadnej zahradkar, ale nezda se mi to realny.
Jo jeste jsem zapomnel, ze mi rikala, ze se ptala nejakyho znamyho ourady a ten ji rikal, ze oficialne nema sanci, ze by ji to tam prosekli, ze je to od okna daleko a nic z tich stromu nehrozi, leda ze by zacali schnout, coz je za par let mozny, protoze ty stromy stale rostou a jsou fakt tesne u sebe, takze asi nebude vlaha stait vsem, tak by to mohli proriznout.

Ona samozrejme nechce cekat, takze napadlo by nekoho, jak se zbavit tak dvou z peti smrcku velikosti asi do tretiho patra, tak aby to nebylo prilis hlucne :?:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
VŠIML SI NĚKDO, ŽE ZDE VŠICHNI, JEDNOTNĚ A OCHOTNĚ, ŘEŠÍ OBCHÁZENÍ NESMYSLNÉHO PŘEDPISU? To je ale z… poslední
mirektatra 10.12.2011 07:02
mirektatra

VŠIML SI NĚKDO, ŽE ZDE VŠICHNI, JEDNOTNĚ A OCHOTNĚ, ŘEŠÍ OBCHÁZENÍ NESMYSLNÉHO PŘEDPISU? To je ale zhovadilost, takhle nesmyslně a pod kritickými sankcemi omezovat zdravý rozum !!! 3-[ Možná pro pobavení: V sousední vesnici na jaře začali zcela ofiko kácet vysoký stromy kolem potoka, který se vine mezi baráky celou vesnicí. V pátek přijeli pražští chalupáři a jeden z nich - právník - ztropil povyk, že vesničani vykácejí kolem baráku všechno, co se nedá sežrat a docílil okamžitého přerušení práce. Do vyřešení uplynul termín povolené těžby a stromy zůstaly stát až do letní vichřice, která mu jeden shodila na střechu. Když v pátek přijel, vlítnul na Obec, že je to asi jejich strom a že mu zaplatí střechu. Pak šel do hospody, ať mu to někdo pořeže, kde sklidil za tak výborný vtip hromadný potlesk. Nakonec mu musel pořezání vyprosit starosta.:-)
Jo, a ta rada - doporučuji zálivku prostředkem pro selektivní údržbu kukuřice - ZEAZIN. Poroste tam jen kukuřice, ostatní rychle uschne a do příštího roku se prostředek rozloží a zas tam může být cokoliv.

Zpět do poradny Nahoru