Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zpevnění příjezdové cesty

ale mne neslo aby se to slucovalo. ja DOPORUCUJI reseni ktere je sice znacne nakladne, ale IMHO predpokladam ze i na velmi dlouhou dobu zcela definitivni. radoby rady "vyhrabte douru, vysypejte ji sutrem, pocukrujte to frezovanym asfaltem a za mesic to zopakujte zasejc o kus dal.. a dal.." mi jdou proti srsti. pak radeji mlcim , nemam-li k tematu co rict, aby to za neco stalo.
co navrhuju je sice dost drahe, ale nikdo neni tak bohatej, aby si mohl kupovat levny veci.

na drenazi se v zasade shodneme, muzeme slevit z geotextilie, s tim ze by se ji obalila alespon drenazni roura, ale za ostatnim si stojim.

makadam se pri tlaku sam nesklada jako lego. to je docela mylne tvrzeni. spise dochazi k tomu, ze se vlivem periodicky razoviteho tlaku olamuji ostre hrany a kamenivo se do sebe proklada, cimz ale vznikaji na povrchu drobne prohlubne, ktere vozidla dale prohlubuji, az jsou z toho vytluky jako vysite. jasne ze ted uz jsem trochu jinde. toto se tyka frekventovanych komunikaci, ale takto to zkratka funguje. proto se musi kazda vrstva poradne, ale fakt poradne uvalet a pred kazdou dalsi vrstvou provadet staticka zkouska unosnosti. i tak ale makadam pro nas pripad radeji vylucuji. aby mel smylplne pouziti, musel by byt ve vrstve min. 50cm a vice.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny