Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zamaskování vývodu odsávače par

Tak sem tu zas:) Hol na baráku je totho spouta...Ale tentokrát se ptá manžel:
Máme v kuchyni vavedený odsávač par(bez filtru) rovnou ven.Problém je v tom že ta trubka vačnívá zrovna na tak hezkém vyditelném místě...tak ať na to čučí celá dědina;-)No a vapadá to fakt hrozně,tak furt řešíme jak to vtipně zamaskovat.
Máme strach,že když to vyvedem pod dach,tak se nám bude vracet sražená voda zpátky .Nechci mít jak známi furt misku na sporáku.Napadá vás něco?
[mod]Změna předmětu, původně: odsávač (anarchist)[/mod]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mám z odsávače taky vývod přímo přes zeď ven - ne ale na ulici, ale na dvůr. Řešil jsem to rourou z…
L-Core 04.02.2008 08:41
L-Core
S tím svinčíkem souhlasím, stačí se podívat okolo na jiné domy. Od ventilačky na zdi se obvykle plaz… poslední
Jack 04.02.2008 11:25
Jack

Mám z odsávače taky vývod přímo přes zeď ven - ne ale na ulici, ale na dvůr. Řešil jsem to rourou z pozinkovaného plechu přes zeď, venku na jejím konci mám ochrannou síťku (co se prodává proti komárům do oken), upevněnou gumovou manžetou. Vím, nic moc na parádu řešení to není - ale účel plní.

Ale to jen na okraj; podle mě je důležité, aby ten vývod nekončil hned na stěně, ale aby pokud možno vyčuhoval kousek (minimálně několik cm) ven. Výpary z vaření jsou totiž teplé, stoupají nahoru (v tom případě se budou plazit po zdi) - a bude-li vývod bezprostředně na stěně, časem zeď nad vývodem pěkně zasviní. "Můj" vývod cca 12cm vystupuje ze zdi a za 20 let nepozoruju na stěně ani nejmenší náznak nějakých změn, usazených olejových par...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru