Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stukovani v panelaku

Já vám rozumím, samozřejmě máte pravdu.
Ale zkuste mě pochopit. Byt jsem koupil skoro před rokem, hned jsem si sehnal elektrikáře který mi udělal novou elektřinu v mědi, řezal tady do panelů jak blázen (toho prachu a bordelu). Potom jsem si sehnal zedníka, který odvedl práci tak jak odvedl a všechno tohle trvalo nějakou dobu.
Pak jsem se do svého bytu nastěhoval, ať už vypadá a je udělaný jaký je a se zedníkem jsem to řešil dlouhý měsíce přes telefonáty, smsky jak to jen šlo. Prosil jsem ho, aspoň ať opraví ty praskliny, na tu nedodělanou stěnu ať se vykašle (je to jediná zeď a ještě k tomu na chodbě, na tu momentálně kašlu). Z fotek je možná trošku vidět v čem a jak asi bydlím, ale takhle už to opravdu nejde.
Když zavolám jinému zedníkovi, vždy mi řeknou: Vyštukovat celý byt to není problém, zajdu se k vám podívat, kouknu jak to vypadá, seženu materiál (jestli nemáte vlastní) a za 14dní na to vlítnu. Ale když mu řeknu, že jsou to jen drobnosti, opravit praskliny, vyštukovat záhyby kolem oken a futer dveří, tak mi všichni řeknou že to dělat nebudou a já jim rozumím.
Takže tudy cesta taky nevede. Já vím, že nejsem žádný zedník, ale doufám, že nějak zvládnu opravit praskliny, vymalovat a navrtat podlahové lišty.
Víte jak to je, takhle se bydlet nedá, blíží se Vánoce (což mi přítelkyně neustále připomíná) a pro mě je momentálně nejlepším řešením udělat to sám. Zkusím to, kdyžtak si omlátím hlavu o ty zkažený zdi :-)
Jen Vás prosím o odborné rady a samozřejmě že vás poslechnu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny