Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Revize kotlů na tuhá paliva budou povinné jednou za dva roky

Co může být šetrnějšího k přírodě než kotel, který už svým věkem si zaslouží být dále používán a nebýt nahrazen novým, zbytečně na svou výrobu potřebujícím energii a suroviny. Nadto ten starý kotel v kombinaci se samotížkou k sobě nepotřebuje ani štěpit jádro ani pálit uhlí v elektrárnách, to žádný z "moderních kotlů" neumí. Navíc ten starý nepotřebuje palivo, na jehož výrobu se musí postavit fabrika (pelety apod.) a většinou se dováží z větší vzdálenosti, ale spaluje odpadní dřevo z místních lesů za vsí. S těmito argumenty ať mě někdo donutí nepoužívat takový kotel!!!
Budeme také bourat historické stavby, protože nevyhoví dnešním tepelnětechnickým standardům?
Názor v tomto textu není můj, ale vím že je od člověka, který cítí s ekologií více, něž-li kdejaký EKOLOG-byť je promovaný. S textem se plně stotožňuji!!!

Sám si myslím, že revize kotle 800-1000,- Kč je sakra přehnaná cena, když si vezmu, že v mém případě by musela být zvládnutá za 10 minut. Co chce kdo na VIADRUSU seřizovat? To je pak sakra vejvar. Já na 800,- Kč dělám minimálně 6 hodin a musím se do práce dostat na vlastní náklady. Revizák bude chtít jistě proplatit i cesťák!!!

Jednoznačně je to LOBBY.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality