Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nejčastější hříchy českých domácností. Od meruňkové po televizor

Zajímalo nás, jakými nedostatky trpí české interiéry, s jakými prohřešky se návrháři a bytoví architekti při své práci setkávají. Oslovili jsme tedy několik z nich a poprosili je o názor. Jejich odpovědi jsme tematicky setřídili a sestavili následující seznam nejčastějších hříchů.

Předmět Autor Datum
Já moc se závěry různých bytových architektů, "dizajneristů" a návrhářů nesouhlasím. Barák mám zaříz… nový
L-Core 24.09.2011 07:59
L-Core
Takhle chytrý jako pisatelé bych uměl být taky. Nakonec - co je komu po tom, jestli natřu stěnu na z… nový
Dale Cooper 26.09.2011 20:43
Dale Cooper
Přesně tak - sto lidí, sto chutí. Mně některé byty v kategorii "designové skvosty" připadají natolik… nový
Moas 27.09.2011 06:47
Moas
Mám dost]:) poslední
Leamington 30.11.2011 18:56
Leamington

Já moc se závěry různých bytových architektů, "dizajneristů" a návrhářů nesouhlasím. Barák mám zařízen a vybaven tak, jak se mi líbí - třebaže by mi to asi taky zespuli. Ty jejich nápady mě kolikrát dovedou akorát rozčílit ("co za vola si TOHLE koupí"), naposledy někde na aktualne.cz prezentovali jakési doplňky do koupelek - obyčejné nerezové madlo za 5000 či držák na mýdlo za 4000 nebylo žádnou výjimkou. Vrcholem byla jakási plastová stolička (ale nepochybně vrchol práce nějakého designera!) do sprchovacího koutu za 8 tisíc. Stejnou funkci splní prakticky totéž z Lidlu za stovku. Ale pochopitelně: každá věc si svého kupce najde.

S tou TV ale mají pravdu, taky to nechápu: obří TV v kutlochu 2,5x3m.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru