Předmět Autor Datum
IMHO jde buď o: - novinářskou kachnu - doochodce debila - obojí nový
Dale Cooper 27.11.2010 16:12
Dale Cooper
Taky by to mohl být důchodce záškodník, protože kterej debil by se probourával k sousedům, když má v… nový
Prasak 29.11.2010 16:38
Prasak
Nie je to kačica. Čítal som pôvodnú správu. Tu je malé resumé. Jedná sa o starší objekt, z ktorého… poslední
pilot 29.01.2011 17:42
pilot

Taky by to mohl být důchodce záškodník, protože kterej debil by se probourával k sousedům, když má východ za zdí? IMHO to byla jen zástěrka pro provokaci. Takhle blbej nemůže být nikdo, kdo dokáže namíchat maltu a postavit zeď, navíc tam vydržel několik dní, takže určitě byl patřičně připraven.

Nie je to kačica. Čítal som pôvodnú správu. Tu je malé resumé.

Jedná sa o starší objekt, z ktorého rozdelením vznikli dve domové jednotky (niečo na spôsob dvojdomu). Dom s v pivnici predelil nie podľa právneho stavu, ale tak, ako to vyhovovalo zo stavebného hľadiska. Toto predelenie sa odohralo ešte pred nadobudnutím vlastníctva oboma stranami. Tak sa stalo, že poškodený mal vačšiu pivnicu.
Problém nastal, keď sa stal susedom spomínaný dôchodca, ktorý dom nevyužíval na bývanie, ale tam chodieval iba na víkendy, kedy s obľubou realizoval rôzne údržbárske práce. Okrem iného mal okolo domu už niekoľko rokov postavené lešenie.
K eskalácii došlo, keď sa poškodený prišiel informovať, ako vidí sused ukončenie prác a odstránenie lešenia - na doplnenie, poškodený má svoju časť domu krásne udržiavanú (pracuje v stavebnej oblasti). Na to začal sused-dôchodca robiť rôzne prieky, a hlavne začal požadovať úpravu pivnice v súlade s právnym stavom. Poškodený argumentoval, že už má v tej časti inštalované prvky kúrenia a ponúkal susedovi odkúpenie. Sused nesúhlasil a tak poškodený upravil svoje kúrenie. Pokoj však stále nemal a celé to vyvrcholilo samozamurovaním.
BTW, poškodený prišiel domov tesne pred prebúraním spolu s policajtom. Manželka mu totiž volala do práce, že sa veľmi bojí, pretože zo suterénu sa ozývajú čudné zvuky. Poškodený bol taký na*ratý, že odmietol pustiť suseda, aby vyšiel von cez jeho časť domu. Umožnil mu to až na zákrok policajta.
Dúfam, že poškodený už bude ma kľud...

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru