Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ako vybrat zalomeny kluc zo zamku

Pridem vecer okolo polnoci domov a nemozem sa dostat dnu...tak som zabuchal na okno a dnu ma (nastastie) prisla pustit manzelka. Po chvilke badania som zistil, ze v zamku je zalomeny jej kluc, ale v style rano je mudrejsie vecera som si opravu nechal az na rano. Ako to dopadlo uvidite vo videu.

Moznosti ako vybrat kluc zo zamku je viacej, ak je hlbsie da sa pouzit na vysunutia silnejsi magnet, potom skusit nozickami povytiahnut a nakoniec kliestami ako ja vo videu a ked zlyha vsetko navrta sa jemne vlozka zamku, aby bol ku klucu lepsi pristup a pouziju sa opat klieste, ci noznicky. V lelpsom pripade vam tenky vrtak skonci priamo v kluci a vytahnete ho nim.

Předmět Autor Datum
Sice pozdě, kdy jsem to náhodou viděl. Ale s tím mám zkušenosti u nás v panelákovém vchodu. Za ty ro… nový
ms 22.10.2022 11:31
ms
je zaujimae, ze asi 2 tyznde dozadu som bol k zakaznikovi zavolany s rovnakym problemom a zacina mi… poslední
fleg 01.11.2022 18:00
fleg

Sice pozdě, kdy jsem to náhodou viděl. Ale s tím mám zkušenosti u nás v panelákovém vchodu. Za ty roky se mi to tedy nepovedlo, ale kdyby aspoň někdo kvákl, že se mu tam zlomil.
1. Teď jsem prozkoumal své klíče do cylindrických vložek (vchod klasická "FAB", domovní dveře bezpečnostní Richter), ani jeden na magnet nereaguje, je to mosaz.
2. Než chcípl GES, měli tam v prodeji SMD sondy na banánek s velmi ostrými ocelovými hroty (magnet). Když se člověk potřebuje při měření zapíchnout do pájeného bodu a nesklouznout po PCB. Tím jde zbytek pěkně vyndat ze zámku, pokud je dostupný aspoň kousek. Tohle by se dalo nahradit vhodnou jehlou v nějakém držáčku.

je zaujimae, ze asi 2 tyznde dozadu som bol k zakaznikovi zavolany s rovnakym problemom a zacina mi byt divne, ze iteckar sa zacina zivit ako vyberac zlomenych klucov zo zamku.
Na dovazok som im este menil aj sifon v kuchyni 9podaj prst, zoberu ti celu ruku).
Jak zamok tak sifon boli uspesne opravene.

Zpět na články Přidat komentář k článku Nahoru