Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Porovnanie rebríkov (nielen pre profíkov)

Môj vývoj, čo sa týka rebríkov počas 20 rokov praxe

Rebríkový vývoj.
- klasický viacdielny rebrík, s úchytom na strechu auta
- skladací rebrík s mnohými variáciami, bohužiaľ nezmestil sa do kufra a bolo nuné skladať sedačku
- skladací rebrík s možnosťou dvojaku a výsuvného rebríka, ktorý je sa zmestí do kufra.

Předmět Autor Datum
Ňejak jsem to nepochopil. Pokud ten žebřík vozíš na chatu či chalupu z domova tak bych měl jeden žeb… nový
nerady 27.12.2020 19:36
nerady
Rebrik ma zopar zasadnych vlastnosti, z ktorych ideal namiesat nevies, pretoze... - Vacsinou potrebu… poslední
fleg 30.12.2020 12:24
fleg

Ňejak jsem to nepochopil. Pokud ten žebřík vozíš na chatu či chalupu z domova tak bych měl jeden žebřík doma a druhý na chalupě. Pokud ho potřebuješ v rámci svého podnikání tak volíš žebřík či štafle dle své práce (např. malíř má dřevěné štafle jelikož na nich může chodit atd.). Mě nejvíce vyhovoval 6 m dlouhý hliníkový žebřík z jednoho kusu, který měl příčky kulaté z rýhované hliníkové trubky. Měl jsem ho v práci jako pracovní v 90 letech ale od té doby jsem ho nikde neviděl.

Rebrik ma zopar zasadnych vlastnosti, z ktorych ideal namiesat nevies, pretoze...
- Vacsinou potrebujes, co najvyssi, ale ten ma nevyhodu, ze je tazky, zabera vela miesta na skladovanie a autom ho prenesies len na streche, co zaberie vela casu pri rozkladani a skladani.
- Takze robis kompromisy, v praci potrebujes vacsinou do 4-5m, ale nechces sa obmedzovat nosenim na streche, takze volis skldaci, co das do auta.
- Ak vsak vozis rebrik v aute, vacsinou je to za cenu zlozenych sedaciek, takze uz si v aute neodvezies deti zo skoly napriklad...navyse zase musis skladat sedavky...
- Takze vo finale zvolis nakoniec sice mensi (4.2m vs 4.8), ale skladnejsi rebrik, ktory das v pohode do kufra a este odvezies vsetko, co potrebujes.

Cele to video malo popisat vyvoj, ktorym som si za 20 rokov presiel...klasicky 3 dielny rebrik noseny na streche, neskor skladaci hlinikovy, ktory vie sluzit aj ako lesenie a je super...az na to, ze sa neda nosit v kufri az vo finale po sice kusok mensi, ale inak plohondotny skladaci rebirk, co prenesies aj v kufri.
A doma ho mozes mat zlozeny za dverami, pretoze zaberie minimum priestoru.

Zpět na články Přidat komentář k článku Nahoru