Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem přeložení parket

Máme 70 let staré parkety.Před 7-mi lety nám je přebrousili a přelakovali. Bohužel spáry v namáhaných místech jsou už vypadané a parkety vržou. Pozvali jsme si nyní firmu, která parkety rozebrala a přilepila ( vespod jsou fošny), ale protože je každá parketa trochu jiná, vznikly dost velké spáry- někde i 5 mm- hlavně po kratších stranách parket. Chtěla bych se zeptat, jestli bude tmel v tak velkých spárách držet. Firma tvrdí že ano, protože jsou parkety přilepené a slibují záruku 10 let.

Předmět Autor Datum
Dobrý den, odborná firma vám přeložila (přelepila) parkety a vy mezi nimi máte až 5 mm mezery? To mu…
veckoo 20.06.2008 16:20
veckoo
5 mm spáry se na 100% časem vydrolí. Parkety ať jsou přilepené či nikoliv pracují, v zimě se sesycha… poslední
Petra1 23.06.2008 13:07
Petra1

Dobrý den,
odborná firma vám přeložila (přelepila) parkety a vy mezi nimi máte až 5 mm mezery? To musí být od nich dobrý vtip, když vám přitakají na to, abyste mezery vyspárovali sami. Proč je nenecháte další řešení realizovat odborně? Není to spíš na reklamaci?
Když do toho zasáhnete, těžko svá případná práva uplatníte!
:-/

5 mm spáry se na 100% časem vydrolí. Parkety ať jsou přilepené či nikoliv pracují, v zimě se sesychají v létě roztahují. Firma je teda statečná, že se za to chce zaručit. Když jsem se na to tady ptala parketářů, nemohli pochopit, že vůbec takovéhle spáry vyrobili!3-[ Jediné řešení v současném stavu je do těch velkých spár (5mm) vrazit proužek uřízlý z parkety, přebrousit a přelakovat. Nedávat tam samotný tmel.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru