Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem topný kabel + dostatečný výhřev?

Dobrý den.
Prosím o radu šikovného eletrikáře. Mám v plánu koupit dva tyto topné kabely http://www.topnekameny.com/variant/topne_kabely/to pny_kabel_10w_170cm/4/113 , pokud uštípnu konce přívodních kabelu a zapojím je přes wago svorku, tak abych měl pouze jeden přívodní kabel, který zapojím do tohoto termostatu http://www.topnekameny.com/product/-termostaty_-te plomery/-termostaty_-hygrostaty--/digitalni-termos tat-atc-300/38
, budou hřát oba dva? Ptám se proto, že bych rád tento termostat a jedena zásuvka je pro regulaci topení a druhá časové spínání, tak abych nemusel kupovat dva. A dále mě zajímá bude stačit 40w na výtopení rozměrů cca 100x50x60cm (DxHxŠ), aby teplota byla 32° ?

Předmět Autor Datum
a)existuje takovej vynalez, rozdvojka se to jmenuje, stoji to cca 40Kc... nebylo by to jednodussi? b…
bahno 14.01.2017 17:38
bahno
No to je celkem ostuda, že mě nenapadla rozdvojka :-D:-D poslední
petros.p 14.01.2017 17:43
petros.p

a)existuje takovej vynalez, rozdvojka se to jmenuje, stoji to cca 40Kc... nebylo by to jednodussi?
b) Jestli to utopi takovyhle terarko na 32°C, to tezko rict, protoze to zavisi na okolni teplote, materialu teraria a zejmena jeho vetrani. Trochu vetrany a v nejhorsim pripade skleneny terarko asi jo, ale bude to tak akorat.
c)res to spis vedle, u teraristu. Ono kolikrat lepsi, kdyz je tam 25°C a vohratej kamen na 36°C, nez jedna univerzalni teplota. Ale to ti presne poradi vedle.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru