Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Demontáž ovládacího panelu elektr. bidetu

Dobrý den, mám na WC míse namontovaný elektronický bidet DIB 330, který bohužel už občas začíná vynechávat některé funkce. Mám podezření na vadný kontakt v konektoru, kterým je připojen ovládací panel k tělesu bidetu (když ovládacím panelem "zakývám", chvíli zařízení zase funguje). Potřeboval bych radu od odborníka přes tato nanejvýš užitečná zařízení, jak oddělit ovládací panel od tělesa bidetu, abych mohl očistit kontakty připojovacího konektoru. A to pokud možno tak, aby výsledkem nebylo jenom hajzlprkýnko za deset káček.
Upřesňuji, že nikde není vidět žádný upevňovací šroubek, nebo jeho krytka; předpokládám že panel je jen nějakým způsobem "nacvaknutý" na těleso bidetu.

Předmět Autor Datum
Podle foto asi nikdo neporadí, ale zeptal bych se tady 5-servis
Robisek2222 19.10.2016 11:35
Robisek2222
Díky, mám kontakt přímo na servis této značky. Předpokládal jsem, že sem zabrousí někdo, kdo má konk… poslední
albert 19.10.2016 14:36
albert

Díky, mám kontakt přímo na servis této značky. Předpokládal jsem, že sem zabrousí někdo, kdo má konkrétně s tímto výrobkem zkušenosti a může poradit, jak panel demontovat. Popravdě nechce se mi kvůli takové (podle mě) prkotině postupovat martýrium s poštou a konec konců dát nemalou částku - jak předpokládám, za prostříknutí konektoru Kontoxem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru