Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Myčka neohřívá vodu

Al2, predevsim diky za Tvoji odpoved. Byl jsem nejakou dobu mimo a tak se dostavam k potvore az ted. To, ze mycka netopi asi nesouvisi se zatopenim, ale prestala uz drive. Kupodivu myje i bez topeni celkem dobre, jen nadobi zustava castecne mokre.

K Tvym otazkam:
3.4 kOhm odpovida teplote asi 38 stupnu celsia. - mel jsem tam teplou vodu (mycka je pripojena na rozvod teple vody), takze to cca odpovida

Nejsou prorezle plechy na motoru zespodu po tom zaplaveni ? Ne, to je v poradku
Co to dela pri diagnostice v jednotlivych krocich ? Jak spustim diagnostiku?
Co to dela pri 30min programu ? Hreje to aspon zpocatku ? Mam tam nejkratsi Quick 40min, myslis tento program?
Je mozno zmerit frekvenci v Hz, co jde z tacha pri zapnutem ohrevu ? Momentalne nemam cim (jak ovlivni frekvenci zapnuty ci vypnuty ohrev?)
Jak se zmeni odpor na cidle teploty, kdyz se tam naleje horka voda (rekneme 60 stupnu) a necha se to v servisnim rezimu prohnat chvili trubkama, pak vypnout a zmerit ? - klesne na cca 1400 Ohm ? Jak spustim servisni rezim?
Ma (v serii zapojeny napousteci ventil a plovak) cca 3.8 kOhm ? Kde to muzu zmerit?
Kdyz se ta potvora odkrytuje zprava, je videt, ze voda vystoupa AZ nahoru k hornimu ramenu ? Ostrikuje to i zeshora ? Ostrikuje to OK
Je odpor na tachu (mereno.vzdy pri vypnutem spotrebici) za studena i po prohrati potvory cca 210 Ohm ? Nevyleti k oblakum ? Prohrat umim je na tech cca 40 stupnu pomoci teple vody z rozvodu. Zmerim.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny