Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vysoušení auta po ručním mytí

zase sa nám jedna lama musela ocapiť.

Čistá voda, ak je silne mineralizovaná, obsahuje vápnik, horčík, železo pričom na prudkom slnku rýchlo zasychá na laku a ak sa rozotiera do sucha vznikajú aj pod jelenicou šmuhy, ktoré sa leštením zapravia do laku. Každý lak má v sebe mikroskopické trhliny a póry, najmä laky vystavné ÚV po jednoročnom pražení na Slnku.


Niektoré z lepších úmývačiek vozidiel používajú k oplachu saponátov technicky demineralizovanú vodu. Doma jedine nachytať daždovú, prípade si v zime nazbierať do plastových nádob čerstvý sneh, nechať usadiť, pretočiť a používať na umývanie. Ktorý pako by to dnes robil, osobné vozidlo je spotrebná vec, prevoz z bodu A do bodu B. Pritom táto spotrebná vec dodnes tvorí u boľševikmi vypatlanej lúzy viac, ako milovaného člena rodiny.

Dodnes si spomínam na večné predvolania na ŠtB oddelenie Račianska BA III či k Dvom levom za účelom podania vysvetlenia, kde som zohnal valuty, resp. bony na nákupy nových vozidiel v Tuzexe, na základe večného udávania kreténov, ktorým boľševici dovolili leštiť pred panelákmi max. Žiguláky alebo Škodovky lebo im na plnú nádrž benzínu už nezostávali financie. Ešte pamätám na ceny benzínu, špeciál za 2,3.-Kčs a Super za 3.-Kčs za liter. Za 90.-Kčs bola plná!!! Ulice boli beztak úplne prázdne, samý autobus, Tatrovka, Avia s pečivom alebo Many s mliekom. Osobáky, jedine sa plantali cez víkend.

Osobne si zbieram v zime sneh a nechám ho pozvoľne roztápať v plastových tankoch lebo jazdím na destilovanú H2O. Mám dva rovnaké vozy, značka a farba, jedno na "špalkoch" sedí vyladené v 100% technickom stave vzorne v garáži lebo chodí iba na STK a emisnú a druhé je prerobené na vyvíjač, má silný altík, dve 120Ah baterky, iba prehodím ŠPZ (EČ).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny