Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tlaková zkouška vodovodního potrubí

Som nahradil priamo na konci potrubia tento xindel namiesto sacích košov. Má teflónovú klapku mierne dotláčanú pružinkou na pogumované sedlo:
http://www.jubak.sk/produkt/825/Spatna-klapka-zvis la,-mosadz/

Už pätnásť rokov nemám problém, klapka vždy sadne, ako riť na šerbeľ. Žiadne iné klapky alebo liatinové sacie koše nepreferujem, stoja za hovno. Piráta som vyrazil okamžite, nedosadal, najme ak vznikol známy trk v sacom potrubí tak sa zašprajcoval nejako šejderm, sadol bokom. Proste konštrukčný, fušerský, hnus.

Akurát na druhé sacie potrubie výkonného odstredivého čerpadla (mám v šachte vedľa studni dve čerpadlá), som musel vyrobiť baňatú konštrukciu na mosadznej klapke obtiahnutú jemným sítkom lebo mi vír nasal jemný bordel a táto 6/4" klapka zostala visieť, voda padala. Naposledy sa mi zakusol úlomok cca 3mm veľký z ostrej hrany pecky z čerešne priamo do klapky. Zrejme za zaniesol na topánke do vody v studni, lebo studňa, vrchná skruža je hermeticky okrúhlym deklom z armovaného betónu prekrytá ako opatrenie proti žížalám, slizniakom, hmyzu, krtom, hryzcom, tigrom, slonom, šarkanom, mimoňom z iných galaxií....

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny