Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem výmalba na sádrokarton

No jasně že se nic nestane. Proč dávat penetrák pod dlažbu? Když ho tam nedáte, nic se přece nestane. A vůbec. Proč malovat? Když nevymalujete, celkem nic se nestane.

Jsem bývalý sádrokartonář a pokud jsem malířům předával vybroušené plochy, upozornil jsem je, že je nutná penetrace kvůli sjednocení povrchů. Přece jen tmel, papír na kartonu, akrylát v rohu, alu rohy mají jiný povrch. Pokud to ignorovali, okamžitě jsem šel za stavbyvedoucím a obeznámil ho s riziky, které jsem od něj chtěl podepsat. Nekteří malíři dokonce zkouší fintu, kdy tvrdí, že rozředěný primalex je vlastně penetrace. To nejsou malíři, ale hovada.
Penetrace není pro srandu králíkům. Penetrace proniká poměrně hodně do hloubky a vytvoří perfektní kontaktní mustek. Pak je to i poznat, protože to není tak savé.

Jen bych původnímu tazateli doporučil použít selský rozum a googla. Pokud Vám někdo bude radit stylem: toto se nemusí, toto je zbytečné, toto páni výrobci vymysleli k ničemu, dejte od nich ruce pryč. Pokud nedáta, budete toho stejně litovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny