Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Myčka AEG Chyba ,20

Ahoj,

Aha, oprav si - nemas typ 64850, ale Fav4in1.

ten spinac tlakovy pises, že je OK, predpokladam tedy, ze jsi jej zkousel profoukavat a meril a je OK (spina a vypina pri tlakovani a uvolňování) a i spina pri vyple mycce z elektriky kontakt (odpor nekonecno-rozepnuty bez vody / odpor nulový - sepnuto pri rucnim naliti vody do mycky).

tech 26 minut je podivných, čekal bych 2 pokusy o vycerpani trvající 120 sekund kazdy.
Mycka si muze myslet, že je zaplavena a nepovoli nic jineho, nez vycerpavani.

Zkus toto:

A) zresetuj stavajici program stiskem druheho a tretiho tlacitka pri zapnute mycce pri tom odcerpavani. Pak zvol znovu nějaký program myti a spust jej. Asi nepomohlo predpokladam.

B) pri mycce vytažene z elektriky oddelej ten predni dolni panel, neni na dne mycky na spodnim plechu voda ?
melo by tam cidlo uniku vody a polystyrenovym plovakem. Je v suchu ? Zahybej s tim plovakem, jestli není zasekly. Nekdy pomaha pak naklonit mycku na par minut dozadu v uhlu cca 45 stupňů k odstraneni zavady (kdy mycka blokuje napouštění) a resetu cidla. Mycku zase zapni a zkus znovu nějaký program.

C) Spust se zavrenymi dvirky mycky ten servisní diagnosticky mód, jak jsem popisoval vyse. Preskoc prvnim tlacitkem krok 4, krok 5 nech bezet 20 sekund a prejdi na 6.krok, jestli mycka zacne napoustet. Dej vedet chybove kody. Sedmy krok (spusteni topeni) bez napustene vody nespoustej, pokud by ses "umackl" a hupla Ti tam sedmicka, vypni mycku - tim z toho servis modu vyskocis. Vyzkouset ji samozrejme muzes, ale nalej do mycky nejdrive vodu do plna.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny